top of page
Facetune_17-01-2024-13-42-58.JPG

YESTER ROAD

We undertook a comprehensive downstairs renovation, transforming the bathroom, living space, and dining area into a cohesive masterpiece. Responding to the client's preference for a Scandinavian design, we curated a space that radiates simplicity and functionality. A key feature of this renovation is the striking media wall and optimised desk area, maximising utility without compromising on style. The result is a harmonious blend of clean lines, natural elements, and thoughtful design, creating a welcoming Scandinavian-inspired haven that aligns seamlessly with the client's vision.

Inghays Molecule Design 2.jpg
Inghays Molecule Design 17.jpg
34BEB162-3572-49FC-9870-9CC5C390BD94_1_201_a.jpeg
Inghays Molecule Design 18.jpg
Inghays Molecule Design.jpg
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page